Actueel
SHAOLIN KEMPO - KICKBOKSEN
   
Bij onze sportvereniging ben je aan het juiste adres voor Shaolin Kempo en Kickboksen. Wil je fit zijn/blijven, je leren verdedigen, jezelf uitdagen of gewoon lekker trainen. Het kan allemaal. De liefhebbers voor wedstrijden worden tijdens de trainingen klaargestoomd om wedstrijden te draaien.

Iedereen is welkom. Jong en oud, jongens en meisjes, ervaren of onervaren!
Weet je nog niet wat bij jou past? Volg dan gewoon een gratis proefles naar keuze! Of neem vrijblijvend een kijkje.


Gorcum is twee kempo zwarte banders rijker

Zevenaar - De Gorcumse vechtsportvereniging The Future Kick heeft er twee zwarte bandhouders bij. Anish en Sakis hebben hun welverdiende zwarte band examen gehaald. De heren trainen al enige tijd bij de vereniging en hebben inmiddels aantal jaar ervaring opgedaan. Ze hebben hard getraind waardoor ze de zwarte band dubbel en dwars hebben verdiend. Een zwarte band kan je niet krijgen. maar moet je verdienen. Een onafhankelijk, streng en landelijk examencommissie van de vechtsport bond, KAN (Kempo Associatie Nederland) neemt het examen af.

Sensei Ahmed Sellami is uiterst trots op zijn deelnemers en hoopt dat de nieuwe zwarte banders een aanwinst is voor de club, maar ook zeker voor Gorinchem. Met deze kwalificatie kunnen ze de jonge sporters inspireren en motiveren.Gorinchem - Bij sportschool The Future Kick is op vrijdag 10 maart 2017 voor het tweede keer het jaarlijks jeugd clubtoernooi, op semi-contact regels, gehouden. De wedstrijden werden conform de IKF regels gevochten.

Tijdens dit toernooi deden de leden van The Future Kick hun uiterste best om een eerste plaats te behalen. Het toernooi was ingedeeld in 4 poules en 10 keer match-making.

In de eerste poule werd Mohammed Sellami 3e, Aiyouru Wumiti 2e en Mustafa Gundogdu 1e.
In de tweede poule werd Bedirhan Gundogdu 3e, Ilias Sellami 2e en Sabine Wijtzes 1e.
In de derde poule werd Abdelouahid Diouani 3e, Hanane Sellami 2e en Kazim Keskin 1e.
In de vierde poule werd Shahrazade Sellami 3e, Emmy Bakker 2e en Enrico Nagel 1e.

We hebben leuke wedstrijden gezien, de kinderen en ouders hebben genoten!
Wij zijn trots op onze vrijwilligers en bedanken hen graag voor hun vrijwillige inzet.
Met dank aan Jan Walgaard voor de foto’s.


Gekwalificeerd voor Portugal 2017

ARNHEM - Afgelopen zondag 13 november 2016 heeft het NK Kempo plaats gevonden in Arnhem. De vechters van de Gorcumse Shaolin Kempo vereniging 'The Future Kick' zijn zoals we van ze gewend zijn in de prijzen gevallen. De vechters hebben deelgenomen aan semi- contact en full-contact wedstrijden. Onder begeleiding van Mohammed El Hazzati en Ahmed Sellami hebben de partijtjes hun vruchten afgeworpen.

Mohammed Sellami is 1e geworden en daarmee Nederlands Kampioen in de jongste poule, Saïd Asoud heeft in zijn poule de 3e prijs behaald. Dennis Ooms, die voor het eerst deelneemt aan het NK heeft toch mooi een welverdiende 2e plaats bemachtigd. The Future Kick laat het niet bij deze prijzen. Bij de full- contact wedstrijden is Redouan Sellami 1e geworden en daarmee Nederlands Kampioen, Joost van Gemert is geëindigd op de 2e plaats en Anish Mahabiersing op de 3e plaats (full-contact). ‘De deelnemers hebben mooie wedstrijden gedraaid met sprekende prestaties dat ons alleen maar meer beloofd voor in de toekomst‘, aldus de trainers.

De Kampioenen zijn automatisch geselecteerd voor deelname aan het Wereldkampioenschap Kempo in Portugal 2017.


De buitentraining vandaag was zeer geslaagd, uitdagend en voor herhaling vatbaar.

Dank voor jullie inzet!

Klik hierop voor de foto's.


GORINCHEM - Vrijdag 4 maart 2016 hebben we Rodney Glunder te gast gehad voor een workshop “Kickboksen” .

Rodney Glunder is een professioneel kickbokser, mixed martial artist, boxer and professioneel worstelaar .
Hij heeft gevochten voor top organisaties over de gehele wereld, M-1 Global, Cage Rage, K-1, PRIDE Fighting Championship, RINGS, Glory, It's Showtime, SuperKombat, SLAMM!! Events and Art of War Fighting Championship. Glunder Heeft wereld top gevechten gehad en gewonnen in het kickboksen en MMA van mensen zoals, Cheick Kongo, Valentijn Overeem, Joe Riggs, Melvin Manhoef, Cyrille Diabaté, Brian Douwes and Gregory Tony.
Het is een eer voor ons sprotschool om zo een topper onder de vloer te hebben gehad.
Rodney….. Osu !! Klik hierop voor de foto's.


GORINCHEM - zondag 13 maart 2016 was er een bondstraining van de SKB bij The Future Kick olv Achmed Sellami. 25 enthousiaste deelnemers hebben een lekkere training gehad en zijn weer een ervaring rijker! Top!

Achmed heeft een tipje van de sluier over zijn passie, kennis en kunde gedeeld met zijn medesporters op het gebied van semi contact sparring. Naast de kennisdeling op het gebied van sparren heeft hij aandacht besteedt aan grondtechnieken.

Edward Hartman (voorzitter van Kempo Associatie Nederland), bedankte gasttrainer Achmed voor zijn fanatieke training, gastvrijheid en de goede organisatie. Zeker voor herhaling vatbaar, aldus de voorzitter van de bond. Klik hierop voor foto's.


Gorcum Sportgala 2015

Shaolin Kempo was dit jaar goed vertegenwoordigd bij het jaarlijkse Gorcum Sportgala 2015 in de Nieuwe doelen Gorinchem. Achmed Sellami is genomineerd als sporter van het jaar.
Het afgelopen jaar zette Achmed een aantal prachtige prestaties neer, waaronder Nederlands kampioen Kempo.

Het Sportgala is ook een initiatief van "Gorinchem Beweegt". Een jaarlijks terugkerend evenement waar de Gorcumse sportwereld naar uit zal kijken, met als belangrijkste doelstelling sporten te stimuleren en enthousiasmeren. Klik hierop voor foto's.


GORINCHEM - Vrijdag 4 december 2015 hebben we van een speciale gast een workshop “grondtechnieken” (Gracie Jiujitsu) gehad. Nederlandse Stuntman ‘Leen Duchiene’ heeft de training verzorgd. Met een groep fanatieke leden kijken we enthousiast terug op deze succesvolle workshop.

Leen Duchiene is de oprichter van de stuntschool MAI (Movie Action International) waar sensei Achmed ook les geeft.

Leen Duchiene is 57 jaar en geboren in Rotterdam. Sinds zijn 6e heeft hij aan verschillende vechtsporten gedaan o.a. Judo, Taekwondo, Muay Thai, Mix Martial Arts en Gracie Jiujitsu. Leen Duchiene heeft bij ruim 100 films een rol gespeeld. Hij heeft ook samen gewerkt met grote acteurs zoals Sean Connery. Christopher Lambert, Patrick Swayze, Jackie Chan, Jeroen Krabbe, Jason Scott Lee, Monique v/d Ven, Luke Perry, Peter Faber, Robert Redford, Tom Hofman, Roger Moore en vele anderen.

Dank aan de ouders van Joost van Gemert voor de foto's.


ARNHEM - De Gorcumse Shaolin Kempo sportvereniging The Future Kick is goed in de prijzen gevallen tijdens het NK Fighting 2015 in Arnhem deze week.


Sensei (trainer) Achmed Sellami is niet alleen een fanatieke trainer en coach, maar nog steeds een vechter in hart en nieren en liet dat nog eens zien in Arnhem. Hij pakte een eerste plaats in zijn categorie, net als clubgenoot Sakis Terzidis. De jeugdige Mohammed Sellami veroverde een derde plaats.

Klik hierop voor meer foto's.


GORINCHEM - vrijdag 9 oktober 2015 heeft The Future Kick een clubtoernooi organiseert uitsluitend voor onze jeugdleden. Kempoka's zijn ingedeeld op basis van International Kempo Federation (IKF) regels. De jeugdleden zijn ingedeeld in vier poules en zes keer match-making. Voor een aantal kinderen was het gigantisch spannend, omdat het toch even wennen is om voor een prijs te vechten en een publiek dat je toekijkt. Uiteindelijk gaat het om de plezier en de ervaring. Alle deelnemers hebben hun best gedaan en daar gaat het mij om, aldus sensei Achmed. Om de deelnemers niet met lege handen naar huis te laten gaan, hebben alle deelnemers een welverdiende medaille mee naar huis gekregen.

Hierbij een bijzondere dank aan de familie Wijtzes voor de foto's.


De sportvereniging The Future Kick biedt vanaf heden ook Kickboksen aan.

Kickboksen is een vechtsport waarbij zowel de handen als de benen mogen worden gebruikt. De combinatie die wij gebruiken bestaat uit verantwoorde conditieoefeningen waar techniek en controle voorop staat. Wil jij jouw grenzen opzoeken en misschien wel verleggen? Wil jij weerbaarder worden? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

De trainer is een ervaren kickbokser en heeft jaren ervaring met het geven van Kickbokstrainingen (en wedstrijden) aan verschillende doelgroepen, jong- oud, man-vrouw uit verschillende leeftijdsklassen. Dames en heren en jongeren vanaf 13 jaar kunnen bij ons terecht.

Altijd al een vechtsport willen beoefenen? Dit is je kans. Meld je geheel vrijblijvend aan voor een proefles. Klik hier voor meer informatie.

 

Door het NOC-NSF is in een onderzoek aangetoond dat kinderen die op een verantwoorde wijze een vecht- of verdedigingsport beoefenen beduidend minder vaak last hebben van zinloos geweld.


Vechters naar Turkije


ARNHEM - Afgelopen zondag 1 maart 2015 is de Nederlandse Kampioenschappen Kempo gehouden in Arnhem. Bij de kampioenschappen Kempo waren ongeveer 150 vechters uit de Kempo stijlen Shaolin Kempo, Hsinshih Kempo, Kempo-Kuntao en American Kenpo Karate aanwezig. Shaolin Kempo vereniging 'The Future Kick' nam met zeven vechters deel, waarbij vier leerlingen in de prijzen zijn geëindigd. Er waren spectaculaire gevechten te zien, waarbij de verschillende stijlen aan elkaar gewaagd waren.


Ghilles Sedik heeft in zijn poule de derde prijs behaald en Saïd Asoud heeft in zijn poule de derde prijs behaald. Redouan Sellami en Anish Mahabiersing behaalden in hun categorie de eerste prijs en mogen zich hierdoor Nederlands Kampioen noemen. Anish heeft een topprestatie geleverd door de finale partij met 5 punten verschil te winnen. De intensieve trainingen hebben hun vruchten klaarblijkelijk afgeworpen!

De gorcumse kampioenen zijn automatisch geselecteerd voor het Nationale Kempo team om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Kempo in Turkije 2015. 'Ik ben trots op de Gorcumse deelnemers en hoop dat de vechtkwaliteiten de komende periode zullen blijven worden ontwikkeld', aldus trainer Achmed.


Examen 31 januari 2015


Gorinchem - Op vrijdag 13 januari hebben een elftal kempoka’s deelgenomen aan het examen. Alle deelnemers zijn geslaagd voor hun examen. Gefeliciteerd! De overige deelnemers die niet mee hebben gedaan waren aanwezig om de deelnemers te steunen.

Onder kritisch oog van de examencommissie, waaronder Said Asoud en Achmed Sellami demonstreerde de kandidaten hun vaardigheden. Allereerst zijn de kempoka’s warm gedraaid door een pittige warmin-up. Bij het examen wordt niet alleen gelet op de beheersing van de technieken, maar ook de beleving en de inzet.


Met dank aan de familie Wijtzes voor de foto's.


Workshop Movie Fighting II - Ron Smoorenburg

De martial arts-acteur Ron Smoorenburg heeft zaterdag 3 januari 2015 een indrukwekkende workshop verzorgd. De vriend van Smoorenburg, Achmed Sellami van de shaolin kempo sportschool “The Future Kick” heeft Smoorenburg zover gekregen een vervolgworkshop Movie Fighting II te geven (vervolg op de workshop Movie Fighting I in januari 2013). Achmed heeft met zijn eigen shaolin kempo sportschool de organisatie van de workshop op zich genomen.

Het gaat in een vechtfilm niet alleen om het gevecht, de hoge trap, of de strakke stoot. Het gaat ook om het acteren, aldus Smoorenburg.

De zeventig beschikbare deelnemers plaatsen waren vroegtijdig gereserveerd en de animo voor deelname was nog groter dan verwacht. Een bijzondere bijeenkomst door de samenkomst van vele verschillende vechtstijlen variërend van Kempo, Taekwondo, karate en Kungfu etc. De fans kwamen uit alle uithoeken van Nederland naar Gorinchem om les te krijgen van Smoorenburg. Tijdens de workshop legde Smoorenburg stapsgewijs uit hoe een vechtscène is opgebouwd. De vechtscène werd in etappes aangeleerd waarbij de lenigheid, snelheid en reactievermogen van de vechter op de proef werd gesteld. Nadat de vechtscène was aangeleerd acteerde de vechters de scene zoals op een echte filmset wordt geacteerd. Smoorenburg was erg onder de indruk van de acties. Na afloop van de workshop zijn een aantal deelnemers beloond met een onderscheiding als dank voor hun bijzondere en/of opvallende inzet. Klik hier voor meer foto's.


Ron heeft twee DVD's gelanceerd over de technieken

Er is goed nieuws voor de sporters die lenig willen worden. Ben jij benieuwd hoe jij leniger kan worden? De Nederlandse Martial artiest Ron Smoorenburg weet hier het antwoord op en deelt dat met groot publiek.

Ron in het kort: Ron heeft het eindgevecht gespeeld in de film van Jackie Chan's 'Who am I?', heeft gewerkt met JC van Damme, Tony Jaa, Jackie Chan, Gary Daniels, Donnie Yen, Scott Adkins en veel meer. Afgelopen jaar een workshop gegeven bij de sportschool The Future Kick te Gorinchem, kortom een formidabel succes waarbij zijn ervaring over de vechtfilmindustrie openlijk deelt. Bij de workshop is een tipje van de sluier opgelicht, maar als basis moet je verscheidene basistechnieken bezitten en wil Ron jullie niet van onthouden.

Ron heeft een DVD gelanceerd over de technieken die jou een lenige vechter/sporter maken. Sterker nog, je gaat zelf de vooruitgang ervaren!! Deze durende 50 minuten DVD's gaan verder dan tot nu toe verkrijgbaar is. Het blijkt dat de professionele filmvechters technieken hebben die niet openlijk gedeeld worden en deze DVD doorbreekt dit. Eenieder zou in het bezit kunnen zijn van deze DVD’s en kan met de juiste aanpak en opbouw zijn lenigheid optimaliseren.

Sensei Achmed heeft zelf getraind met Ron en kan zijn aanpak alleen aanraden aan jullie!

Is je interesse gewekt? Schroom niet om en kijkje te nemen op www.allaction-media.com en bekijk gerust een sample. Veel lees en kijk plezier.Ron Smoorenburg Moving Fighting II

Gorinchem - Bijna 2 jaar geleden heeft Ron Smoorenburg voor het eerst in Nederland een spectaculaire workshop: Movie Fighting verzorgd. Dit was een groot succes. Heb jij de eerste gemist, of wil jij een vervolg? Wees niet getreurd. Goed nieuws voor de liefhebbers! Ron gaat een vervolgworkshop geven.

Voor de volgers van Ron op Facebook. Hij heeft het afgelopen jaar niet stilgezeten zoals jullie hebben kunnen zien en heeft zijn vechtkwaliteiten verder ontwikkelt. Hij is erg enthousiast om wederom een workshop te geven voor gemotiveerde, enthousiaste deelnemers!

De workshop zal plaatsvinden op zaterdag 3 januari 2015 te Gorinchem in de zaal Van Rappardhal (Wijnkoperstraat 5) van 16:00 – 18:00 uur.

Er zijn beperkte (deelnemers) plaatsen beschikbaar voor deze workshop. Wees er dus snel bij! De workshop is bedoeld voor geïnteresseerden vanaf 15 jaar.

Toegangsprijs deelnemer: € 15,-
Toegangsprijs toeschouwer: € 3,-

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 20 december 2014 via info@shaolinkempo.nl. Nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen, ontvangt u een bevestiging per mail (tevens uw toegangsbewijs).

Wilt u niet deelnemen, maar toch aanwezig zijn. Wij nodigen u van harte uit als toeschouwer! Foto’s maken met Ron is mogelijk na afloop van de workshop.

Hopelijk tot 3 januari 2015!

The Future Kick


Vereniging 'The Future Kick' is twee Nederlandse kampioenen rijker

LOCHEM - Voor de tweede keer op rij werden zondag 3 november 2013 de Nederlandse Kampioenschappen Kempo gehouden in Lochem. Bij de kampioenschappen Kempo waren ongeveer 150 vechters uit de Kempo stijlen Shaolin Kempo, Hsinshih Kempo, Kempo-Kuntao en American Kenpo Karate aanwezig. Shaolin Kempo vereniging 'The Future Kick' nam met zeven vechters deel, waarbij vijf leerlingen in de prijzen zijn geëindigd. Er waren spectaculaire gevechten te zien, waarbij de verschillende stijlen aan elkaar gewaagd waren.

Redouan Sellami heeft in zijn poule de tweede prijs behaald, Anish Mahabiersing heeft in zijn poule de tweede prijs behaald en Saïd Asoud hebben in zijn poule de tweede prijs behaald. Joost van Gemert en Achmed Sellami behaalden in hun categorie de eerste prijs en mogen zich hierdoor Nederlands Kampioen noemen. Alle vijf winnaar zijn automatisch geselecteerd voor het Nationale Kempo team om deel te nemen aan het Wereldkampioenschap Kempo in Hongarije 2014.


De geslaagde demonstratie van The Future Kick op het haarwijkbuurtfeest

GORINCHEM- Een zevental van onze leden en de Sensei hebben op zaterdag 6 juli 2013 een fantastische demonstratie gegeven op het haarwijkbuurtfeest. Wij als sportschool zijn erg trots op de uitstekende prestatie. Met veel bewondering keken de aanwezige buurtbewoners hun ogen uit hoe de fanatieke kempoka's van pupil tot senior een prachtige demonstratie verzorgde.

Complimenten voor de kempoka's die ondanks het warme weer een veelbelovende demonstratie hebben gegeven.

Met dank aan Nathan Meijer en de ouders van Joost voor de foto's.


The Future Kick heeft 5 juli genoten van een stage van Sifu Edward Hartman

GORINCHEM - Op vrijdag 5 juli 2013 heeft de voorzitter van de KAN bond (Kempo Associatie Nederland), Sifu Edward Hartman (Zwarte band 5e-Dan) een stage gegeven aan de leden van onze sportschool aan de Johan van Egmondstraat. Wij als sportschool voelen ons vereerd en danken Sifu Edward voor de leerzame stage. We kijken terug op een leuke, intensieve en leerzame stage. Sensei Achmed is een voorstander van activiteiten die een positieve bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze kempoka's.

Dank aan de enthousiaste deelnemers die intensief hebben meegedaan en dank aan Sensei en Sifu Edward voor het mogelijk maken van deze stage.

Klik hier voor de foto’s.


Shaolin Kempo examens 21 juni 2013

GORINCHEM - Het was op 21 juni 2013 weer zo ver. Een aantal kempoleerlingen hebben examen gedaan voor hun graduatie.

Ze hebben alle technieken die nodig zijn voor de desbetreffende graduatie laten zien en dat heeft er toe geleidt dat een aantal kempoka hun graduatie hebben behaald.

Wij feliciteren al deze kandidaten.

Met dank aan de ouders van Joost voor de foto's.


All Style Karate - 11de Black Eagle open 2013

ROTTERDAM -Zaterdag 8 juni 2013 werd door de Karate sportschool Black Eagle de 11de toernooi georganiseerd. Een aantal kempoleerlingen van onze sportschool hebben hieraan deelgenomen.

Allereerst wil ik deze krijgers die deel hebben genomen aan de wedstrijden feliciteren met de behaalde resultaten.

Silver: Ikrame en Mariam
Brons: Sorab Kohistany


Seminar Kempo Kuntao 2013

HARDERWIJK - Zondag 2 juni 2013 organiseerde Kempo Kuntao Long Fu Moon een zeer succesvol seminar. Een groot aantal leermeesters nam deel en gaf een grote groep kempo-ka's demonstraties van diverse stijlen. Een zeer interessante ervaring!

Met dank aan Sifu Ruud Faulhaber voor de bewerkte foto. Klik hier voor meer foto's.

 Muzaffer is 3e geworden bij WK 2013 Turkije.

Vol spanning waren we in Nederland aan het wachten op het resultaat van Muzaffers partijtjes.
Zoals we Muzaffer kennen heeft hij wederom een plaats weten te bemachtigen. Hij is namelijk derde geworden van de WK.

Bij een wedstrijd gaat het niet alleen om winnen, maar de rijkelijke ervaring die men opdoet. Trainen, trainen en nog eens trainen zijn de kernbegrippen zodat je snel, slim en tactisch vecht. Wij zijn trots op Muzaffer en hopen dat hij zijn vechtkwaliteiten de komende periode zal blijven ontwikkelen, zodat hij in vorm blijft voor de komende kampioenschappen.


Muzaffer Tolu is zich aan het klaarstomen voor WK 2013 Turkije in april 2013.

GORINCHEM - Muzaffer Tolu de wereldkampioen van 2012 is onder begeleiding van Sensei Achmed volop in de voorbereiding om wederom de wereldtitel van 2013 in Turkije te bemachtigen. Afgelopen jaar heeft Muzaffer een topprestatie behaald en hij laat het hier niet bij. Hij gaat als een echte vechter door voor de wereldkampioenschap 2013! Tevens heeft Muzaffer meerdere keren de Nederlandse Kapioenschappen gewonnen (1e).

Over een paar dagen is het alweer zover. Onze hoop is er op gevestigd dat hij het onderste uit de kan haalt, om een goed en beheerste wedstrijd neer te zetten. Wij wensen Muzaffer daarom ook een fit, gezond en een sportieve wedstrijd toe.

 


Kies voor Hart en Sport kennismakingscursus bij The Future Kick

GORINCHEM – 'Kies voor Hart en Sport' is een programma dat kinderen uit groep (6), 7 en 8 laat kennismaken met een sport die bij ze past door middel van kennismakingscursussen bij sportaanbieders binnen de gemeente. Deze kennismakingscursussen worden georganiseerd door Gorinchem Beweegt. De kinderen gaan 2 keer bij een vereniging meetrainen, waardoor de drempel naar de vereniging verlaagd wordt. Ook onze sportvereniging doet dit jaar weer mee met deze kennismakingscursussen. Op 5 april en 12 april heeft de eerste groep deelgenomen aan de vrijblijvende training. De deelnemers van de eerste groep zijn in het bezit van de welverdiende certificaat voor hun fanatieke inzet. Op 19 en 26 april zal de volgende groep deelnemen aan de succesvolle kennismakingscursus bij ons. Wij heten hen alvast een hartelijk welkom!

At last but not at least, dank aan de organisator Gorinchem Beweegt!

Klik hier voor de foto’s.van de tweedaagse training.


Stuntman Ron Smoorenburg gaf een workshop in de Van Rappardhal

GORINCHEM - De martial arts-acteur Ron Smoorenburg heeft onze sportschool 5 januari 2013 een bijzondere bezoek gebracht aan de Van Rappardhal

De Stuntman Ron Smoorenburg gaf een workshop in de Van Rappardhal waar vele van onze leden aan hebben deelgenomen. Sterker nog, de workshop is georganiseerd door onze sportschool. Niet alleen leden van onze sportschool, maar leden afkomstig van diverse vechtsporten uit heel het land hebben genoten van deze workshop. Er hebben in totaal 60 fanatieke deelnemers deelgenomen aan de workshop. Mede dankzij de fanatieke deelnemers was de workshop een onvergetelijke succes. We hebben in verschillen kranten gestaan zoals Algemeen Dagblad en De Gorcumse Courant. De 39- jarige Smoorenburg is een bekende Nederlander die in 2004 van Nieuwegein naar Thailand verhuisde om daar vechtscènes op te nemen voor verschillende bekende films. Ron Smoorenburg heeft met verschillende grootheden gespeeld als Jackie Chan, Jean-Claude van Damme, Dominic Purcell en Tony Jaa. Tijdens de workshop legde Smoorenburg een vechtscéne uit in kleine stappen aan de 60 aanwezige deelnemers. Sensei Ahmed Sellami (in de workshop optrad als de goodboy) en Ron Smoorenburg (in de workshop optrad als de badboy) zijn goede vrienden die vroeger samen getraind hebben en mee hebben gedaan aan de Veronica-serie Fightmaster. Wij hopen de stuntman Ron Smoorenburg in de toekomst vaker te mogen verwelkomen in onze sportschool.

Klik hier voor de foto’s.


Shaolin Kempo examens 18 januari 2013

GORINCHEM - Op 18 januari 2013 hebben er wederom een aantal kempoleerlingen examen gedaan voor graduatie.
Na een zware conditietraining, die bestond uit lenigheids oefeningen en oefeningen om het uithoudingsvermogen te testen, zijn de technieken aan bod gekomen.
Alle technieken die nodig zijn voor de desbetreffende graduatie en moet laten zien.
Dit kost, na de conditietraining best wat doorzettingsvermogen.
Alle kandidaten hebben gelukkig een goede voorbereiding gehad.
Op het einde van het examen moesten de kandidaten voor bruine band nog tegen elkaar sparren en tenslotte tegen meerdere tegenstanders, wat ook veel conditie vraagt.

Wij feliciteren al deze kandidaten.

Met dank aan de ouders van Joost voor de foto's.


Movie Fighting van Ron Smoorenburg

GORINCHEM – Op 5 januari 2013 geeft Ron een workshop: Movie Fighting aan de sportzaal Van Rapperdhal te Gorinchem van 16:00 uur tot 18:00 uur. >>>Lees meer over Ron Smoorenburg.

 


Altena Fightnight 5

SLEEUWIJK– Op 1 december 2012 vindt kickboksgala te Sleeuwijk plaats en Salahedin is er klaar voor!!!

 


Muzaffer Tolu is WORLD KAMPIOEN in Turkije 2012

ANTALYA – Op 23 april tot 28 april 2012 is door I.K.F. (International Kempo Federation) World Kempo Championship 2009 in Antalya Turkije georganiseerd.

Muzaffer heeft een topprestatie geleverd door alle partijen met 5 punten verschil te winnen. De intensieve trainingen hebben hun vruchten klaarblijkelijk afgeworpen!

We voelen ons vereerd dat zelfs Kaicho Amatto Zaharia zijn complimenten heeft uitgesproken naar Muzaffer, de geweldige winnaar van WK 2012!


Muzaffer is al WEER Nederlands Kampioen Kempo 2012

LOCHEM - zondag 15 april 2012 werd door K.A.N ( Kempo Associatie Nederland) Nederlandse Kampioenschap Kempo in Lochem georganiseerd.

The Future Kick haalde 5 prijzen binnen waarvan twee goud gewonnen door Muzaffer en Kabir.

Nederlandse Kampioen.
Uitslag NK 2012:
Goud: Muzaffer en Kabir
Silver: Redouan en Sensei Achmed
Brons: Anish


Houtse kickboksgala 28 april 2012- GEWONNEN

Schoonhovense kickboksgala 2012- GEWONNEN

 


Shaolin Kempo examens 17 februari 2012

Muzaffer is al WEER Nederlands Kampioen Kempo 2011

ROTTERDAM - zondag 10 april 2011 werd door K.A.N ( Kempo Associatie Nederland) Nederlandse Kampioenschap Kempo in Rotterdam georganiseerd.

The Future Kick haalde 4 prijzen binnen waarvan één goud. Hiermee is Muzaffer weer Nederlandse Kampioen.
Uitslag NK 2011:
Goud: Muzaffer
Silver: Sorab
Brons: Burak en Redouan

 


The Future Kick - Groepsfoto 2011

(Klik op de foto voor een vergroting)

 


Zelfverdedigingscursus voor vrouwen en meisjes is weer begonnen!

NOORDELOOS - Sinds 9 januari 2012 is zelfverdedigingscursus voor vrouwen en meisjes weer begonnen in Noordeloos. Deze cursus wordt door sensei Achmed en sempai Teresa verzorgd. De volgende cursus zal in Mei & juni plaats vinden

Klik hierop voor meer Informatie.


All Style toernooi 2010

GORINCHEM - zondag 24 oktober 2010 wordt in Schoonhoven door I.F.P (International Fighting Promotions) een All Style toernooi georganiseerd.

Klik hierop voor meer Informatie.

 


 

Nederlandse Kampioenschappen Kempo 2010

EINDHOVEN - zondag 1 maart 2010 werd door S.K.B. (Shaolin Kempo Bond) Nederlandse Kampioenschap Kempo in Eindhoven georganiseerd. Gorinchem is vier Nederlands Kampioenen rijker geworden. Redouan Sellami, Hasib Safi, Kabir Ahmadi en Ismail Lahzal.....>>>Lees meer.

(Klik op de foto voor een vergroting)

 

 

David Hesseling is WEER World Kampioen in Roemenië

BOEKAREST – Op 26 oktober tot 30 oktober 2009 is door I.K.F. (International Kempo Federation) World Kempo Championship 2009 in Boekarest Roemenië georganiseerd. >>>Lees meer.

 


Binnenkort weer Zelfverdediging voor vrouwen en meisjes

Cursus zelfverdediging en weerbaarheid voor vrouwendonderdag start binnenkort weer!

Klik hierop voor meer informatie.

 

 


World Kempo Championships 2009

BOEKAREST - Dit jaar 26 -31 oktober wordt de 6de IKF World Kempo Championships 2009 georganiseerd in Romenië.

Klik hierop voor meer Informatie.

 

 


The Future Kick - Groepsfoto 2008

(Klik op de foto voor een vergroting)

 

 


Gorcumse All Style toernooi 2008

GORINCHEM - zondag 13 april 2008 wordt in de sportzaal Van Rappardhal door I.F.P (International Fighting Promotions) het eerste All Style toernooi in Gorinchem georganiseerd.

Klik hierop voor meer Informatie.

(Klik op de foto voor een vergroting)

 


Nieuw in Gorinchem - Zelfverdediging voor vrouwen en meisjes

GORINCHEM - Vanaf donderdag 1 november 2007 zal er cursus Zelfverdediging voor vrouwen en meisjes gegeven worden in Gorinchem.

Klik hierop voor meer informatie.

 

 

 


"Deze foto is uitgeroepen tot de beste foto van het WK in Budhapest."

Deelnemer Future Kick op mooiste foto WK 2007. . ... "David Hesseling" in witte broek wint goud op WK 2007.

(Klik op de foto voor een vergroting)


"World Kempo Championship 2007 in Budapest Hongarije"

BUDAPEST - op 17 t/m 19 mei 2007 is door I.K.F.
(International Kempo Federation) World Kempo Championship 2007 in Budapest Hongarije georganiseerd.
Diverse landen hebben hier deel aangenomen, Nederland, Marokko, Duistland, Iran, Ierland, Hongarije, Slowakije, Roemenië, Frankrijk, Portugal, Denmark, USA, België, India en Pakistan.

Drie leden van de sportschool Shaolin Kempo "The Future Kick" uit Gorinchem hebben prijzen gewonnen. David Hesseling heeft Goud veroverd, Muzaffer Tolu heeft Zilver veroverd en Achmed Sellami heeft Brons veroverd.

Klik hierop voor meer foto's.

Nederlandse Kempo Team (Klik op de foto voor een vergroting)


Nederlandse Kampioenschappen Kempo 2007

GORINCHEM - zondag 1 april 2007 werd in de Oosterbliek door S.K.B. (Shaolin Kempo Bond) het eerste Nederlandse Kampioenschap Kempo ooit in Gorinchem georganiseerd. Gorinchem is vier Nederlands Kampioenen rijker geworden.>>>Lees meer.

(Klik op de foto voor een vergroting)

 

 


The Future Kick - Groepsfoto 2007

(Klik op de foto voor een vergroting)

 


Europeese kampioenschap 2004

BETZDORF– Op 21 tot 23 mei 2004 is door I.K.F. (International Kempo Federation)het Europees Kampioenschap Kempo 2004 in Betzdorf Duitsland georganiseerd. >>>Lees meer.

 


Shaolin Kempo demonstratie "Valentijn Memorial"

Het is drie jaar geleden dat onze sensei Roel Valentijn overleden is, het was een vreselijke gebeurtenis voor iedereen. Wij zijn sensei Roel niet vergeten en zullen hem nooit vergeten. Sensei Roel heeft in Gorinchem de krijgskunst Shaolin Kempo in leven gehouden en hij zou trots zijn op zijn leerlingen met wat ze allemaal hebben bereikt en zullen gaan bereiken....

Klik hierop voor meer foto's.


 

"World Kempo Championship 2003 in Boekarest Roemenië"

BOEKAREST - Drie leden van de sportschool Shaolin Kempo `The Future Kick` uit Gorinchem hebben tijdens het World Kempo Championship in Boekarest verschillende prijzen in de wacht gesleept. >>>Lees meer.


END