Cursus Zelfverdediging voor vrouwen
 
 

Zelfverdediging cursus is voor vrouwen en meisjes boven de 16 jaar. Ervaringsgegevens leren, dat vrouwen en meisjes kwetsbaar zijn voor (seksueel) geweld. Veel vrouwen en meisjes van alle leeftijden en achtergronden hebben hiermee te maken gehad of zijn er bang voor. Er zijn veel situaties waarin vrouwen en meisjes zich kwetsbaar voelen.

De behandelde technieken stoppen een aanvaller, ongeacht hoe groot hij is. Met de minder schade toebrengende technieken maak je hem alleen tijdelijk even hulpeloos, zodat je voldoende tijd hebt om weg te rennen.

Denk er om dat je niet bang te hoeft te zijn om hem kwaad te maken: niets doen is zinloos en daar beschadig je alleen jezelf mee. Bestrijd hem zo goed je kunt en weiger om op te geven. Je hoeft maar één keer raak te slaan of te schoppen om hem te stoppen!

   
 
 
 

Wat leer je in 8 lessen in de cursus?

  • Inschatten van mogelijk gevaarlijke situaties en ernaar handelen
  • Leer je eigen mogelijkheden en krachten kennen en ontwikkelen
  • Oefenen met moeilijke en bedreigende situaties
  • Effectieve en eenvoudige zelfverdedigingtechnieken
  • Angst overwinnen en wilskracht leren gebruiken
  • Handige tips en weetjes
 

 

 

De cursus kan zonder enige voorkennis gevolgd worden. Je hoeft niet op karate of op judo of zo gezeten te hebben. Je hoeft niet persé een goede conditie te hebben (al is dat wel handig). De in deze cursus behandelde technieken zijn niet gecompliceerd, eenvoudig uit te voeren en bijzonder effectief.

 
!!! Maximaal 14 cursisten !!!
 

Start :

  Tijd: Nog niet bekend
  Leeftijd: vanaf 16 jaar
  Cursus: 8 lessen van 1 uur
  Plaats: Sportzaal nog niet bekend in Gorinchem.
  Info: Tel: 06-22095614 / E-mail. info@shaolinkempo.nl